Marko_Gersak_Strokovno

Izobraževanja

Se želite naučiti ali pridobiti kompleksno znanje posameznega področja? Sodelujemo in vodimo različne tečaje in usposabljanja s področja preventive, športa, fitnesa in drugih oblik skupinskih vodenih vadb. Na teh področjih namreč znanost izjemno hitro napreduje, zato je treba biti zmeraj v koraku s časom, korak pred konkurenco ter si širiti svoja obzorja in poglabljati svoje znanje.

BODIFIT Akademija

ustvarja okolje in kulturo, v kateri se razvijajo predanost, veščine, znanje, talenti, odgovornost. Pomembno je zavedanje, da izvajamo procese, ki spodbujajo razvoj znanj, veščin ter sposobnosti, ki so potrebni za doseganje poslanstva, vizije in ciljev. Ne gre le za delo, temveč za poslanstvo, ki ga odlikujeta strast in predanost. Vodijo nas izobraževalen duh, strokovnost in želja opremiti naše tečajnike z dolgoročno uporabnim in kakovostnim znanjem. Strast in predanost do našega poslanstva se odražata v nenehnem lastnem izpopolnjevanju in nadgrajevanju znanj ter razvijanju novih metod in načinov dela za predajo znanja in izkušenj na najvišjem nivoju. Predanost je prednost. Je ključ. Ključ ne le do uspeha, ampak do zadovoljstva – vseh udeleženih v izobraževalnem procesu BODIFIT Akademije.

Izvajamo tečaje iz področja fitnesa, prehrane, preventive, vodenih vadb. Več informacij….

Predavanja

(delavnice)

Želite o določeni temi izvedeti več ali z njo seznaniti svoje sodelavce, člane …? Predavanja so lahko poljudna, poljudno strokovna in strokovna. Izvajamo jih v slovenskem, angleškem in hrvaškem jeziku. S svojimi predavanji in delavnicami sodelujemo na različnih mednarodnih kongresih, na katerih strokovnjake in tudi širšo množico seznanjamo z določenimi področji fitnesa, rekreacije, pilatesa. Predavam tudi o zmeraj aktualni temi – prehrani. Predavanje oz. temo predavanja lahko po dogovoru skupaj konkretiziramo glede na vaše specifike in potrebe.

Projekti

Največja fitnes konvencija v Sloveniji, kjer se v 2 dneh zvrsti več kot 60 različnih dogodkov. Strokovnjaki iz več kot 20 držav vsega sveta vodijo raznovrsten program vodenih vadb, delavnic in predavanj. Več kot 1500 udeležencem iz Slovenije, področja Balkana in sosednjih držav so ponujena nova znanja s področja fitnesa, velnesa, funkcionalne vadbe, plesa, stepa, aerobike, pilatesa in joge, poleg tega pa še različna tekmovanja in zabava.

Povezava na projekt:  EUROFIT FEST

Zanimiv dogodek, namenjen vzpodbujanju širših množic h gibanju. Švic fest je popolnoma brezplačen dogodek, ki se odvija zunaj, na prostem, v samem centru mesta Maribor – na trgu Leona Štuklja. Vsako leto v septembru povabimo nekaj mednarodno priznanih strokovnjakov iz Slovenije in tujine, da izvedejo različne, aktualne in popularne vadbene zvrsti, ter tako poskušamo približat naše dejavnosti tudi tistim, ki jih še ne poznajo.

Maraton vadbe je dogodek, s katerim obeležimo začetek sezone v jeseni, navadno pa tudi začetek pomladi. Maraton vadbe izvajamo že praktično 20 let, poteka pa hkrati na na petih lokacijah – v Mariboru, Celju, Ljubljani, Domžalah in Kamniku.

5 inštruktorjev na 5 različnih lokacijah izvede enako vadbo. Nazadnje smo tako uspeli združili kar 500 ljubiteljev gibanja in dobre glasbe.

Ustvarimo trenutek gibanja je dobrodelna zgodba, v okviru katere se povezujemo z lokalnimi organi in s finančnimi sredstvi, ki jih v okviru dogodka zberemo, pomagamo gibalno oviranim osebam, da imajo ti lažji in lepši vsak dan. Ker se zavedamo prednosti, da se lahko samostojno gibamo in ker je gibanje naš način življenja, smo se odločili za preprosto, a izjemno močno zgodbo, s katero bomo podarili nekaj sonca tistim, ki so odvisni od pomoči drugih, vseh nas. V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja je BODIFIT v nekaj letih zbral  25 000€ dobrodelnih sredstev, ki smo jih v celoti namenili  gibalno oviranim otrokom in mladostnikom.

Kako fit je mesto je raziskava, v okviru katere vsako leto znova in znova občanom dokazujemo, da se lahko v kratkem časovnem obdobju ugotovi, da smo z vadbo in prehrano lahko gospdarji svojih teles. Dokazujemo, da je možno v kratkem časovnem obdobju samo 5-ih tednov dejansko narediti opazno spremembo – telo, počutje in miselnost! Dokazujemo, da so opazne spremembe možne pri aktivnih in neaktivnih, pri moških in ženskah, pri mladih in malo manj mladih …

Oddajte povpraševanje