bodifit-cover
Organizacija

BODIFIT®

združuje vse vidike zdravega in kakovostnega življenjskega sloga za dober namen.

BODIFIT® je največja organizacija v Sloveniji na področju področju fitnesa, vodene vadbe, pilatesa, rekreacije in gibanja. Smo mednarodno uveljavljena znamka, ki predstavlja strokovnost na področju rekreacije, fitnesa in wellnessa. Že 20 let širimo ozaveščanje o pomembnosti redne rekreacije ter zdravega načina življenja. Predstavljamo sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Naš cilj je bil in ostaja enak: izobraževanje in strokovnost. Cilj je dolgoročno delo z vadečimi, ki jih želimo navaditi, da je vadba oz. redna rekreacija dolgoročna naložba vase in ne zgolj modna muha.

BODIFIT®
  • največja fitnes organizacija v Sloveniji – 7 BODIFIT® centrov
  • visoka usposobljenost in strokovnost BODIFIT® inštruktorjev
  • široka ponudba vadbenih programov
  • osebni pristop
  • regeneracijski center
  • programi za podjetja
  • dostopnost

Bi želeli preizkusiti našo ponudbo? Natisnite si bon za dan brezplačne vadbe v kateremkoli BODIFIT centru v Sloveniji.

BODIFIT®

v Sloveniji se nahaja na kar 7 lokacijah, in sicer v Ljubljani, Kamniku, Domžalah, Celju in Mariboru (Studenci, Maribor – Tržaška, Hotel City), v katerih navdušujemo z najnovejšimi napravami, sodobno opremljenimi prostori, večnamenskimi dvoranami, regeneracijskimi centri in na kar smo še posebej ponosni, s strokovnim osebjem. Posebno pozornost posvečamo izobraževanju naših inštruktorjev in osebnemu pristopu do članov. Tako smo vam z vsem našim znanjem na voljo pred, med in po vadbi.

BODIFIT®

Velik ponos je naša spletna trgovina, ki je nastala leta 2006 izključno zaradi zagovavljanja redne dobave in stalne prisotnosti serije najbolj kvalitetnih, dopolnil, izdelkov za osebno rabo in drugih kvalitetnih vadbenih pripomočkov. Vse izdelke skozi vsa leta Marko z ekipo strokovnjakov osebno plasira v prodajni asortiman glede na uporabnost, kvaliteto in izvor.

Danes je BODIFIT shop ena največjih slovenskih spletnih trgovin s tradicijo, preverjeno kvaliteto in posebnim načinom osebnega svetovanja po spletu, preko telefona ali celo v živo na različnih lokacijah po Sloveniji. TRADICIJA, PREVERJENA KVALITETA, ZNAN IZVOR, OSEBNO SVETOVANJE je BODIFIT-SHOP.

BODIFIT®

je s skrbjo za strokovnost, nova znanja in mednarodnim povezovanjem je ena pomembnejših in edinstvenih ponudb v Sloveniji. V sklopu akademije je možno opraviti licenčne tečaje za inštruktorje najrazličnejših vadb. Z letom 2019 je BODIFIT AKADEMIJA verificirala in potrdila svoje programe usposabljanja pri najpomembnejši evropski organizaciji EUROPE ACTIVE in s tem postala vstopnica za slovenske trenerje fitnesa, skupinskih vadb in pilatesa v evropski delovni fitnes prostor.

BODIFIT®

Prvi slovenski fitnes portal BODIFIT Play je nastal sprva za potrebe online vadb, zdaj pa pravzaprav ponuja vse, kar potrebujete za uravnotežen način življenja – preko spleta.

Na portalu je zdaj že 100 strokovno vodenih video vadb na zahtevo BODIFIT TV (funkcionalne vadbe, body & mind, kardio, fitnes, preventivne vadbe, meditacija, sproščanje …). Vadbe so vseh težavnosti in zahtevnosti, lahko jih izvajate doma, na počitnicah ali na službeni poti.

BODIFIT KNJIŽNICA je bogat vir priročnikov in jedilnikov, ki si jih lahko naložite na svoj računalnik ali telefon in do njih dostopate kadarkoli in kjerkoli.

ONLINE TRENERSTVO omogoča 5-tedenske pakete preoblikovanja z Markom. S paketom lahko dosežete optimalne in tudi sanjske FIT rezultate kar od doma, OSEBNO ONLINE TRENERSTVO pa omogoča vodenje vrhunskih strokovnjakov in kineziologov kar od doma. Lahko izberete svojega trenerja in kar na daljavo zasledujete svoje osebne cilje.

Preizkusite brezplačno