mednarodno_cover

Mednarodno

Vsaka sezona v fitnes industriji predstavlja nove smernice v vadbi, nova dognanja in raziskave na področju fitnesa, ki so nenehen izziv in neusahljiv vir informacij za inštruktorje in trenerje po celem svetu. Zato se rad nenehno izobražuje in odkriva neraziskano.

Marko Geršak že od leta 2000 uspešno sodeluje z mnogimi evropskimi in svetovnimi fitnes organizacijami. S svojim znanjem, preprostim, logičnim pristopom se predstavlja na konvencijah, izobraževanjih, delavnicah, predavanjih itd. V letu 2020 je bil Marko izbran na krovnem evropskem nivoju organizacije European Register of Exercise Professionals (EREPS), ki predstavlja strokovni kader na področju EU in sveta, za naziv EREPS AMBASADOR, kar je velika čast in potrditev trdega, vztrajnega in potrpežljivega dela na fitnes področju.

V več kot 25-letni karieri Marka Geršaka, v okviru katere ga je vodilo poslanstvo gibati, svetovati, pomagati, izboljševati, nadgrajevati, je z ekipo podpornikov, partnerjev, navdušencev, sledilcev dosegel marsikaj edinstvenega – tako edinstvenega, da je z BODIFIT Slovenija uspel pustiti evropski pečat.

STEP LATIN (masterclass)

Latino ritem, sproščeni gibi, razgibana kombinacija, globok vdih in čas se ustavi – vadba za zabavo, ples, sprostitev …

FUSION YOGA (masterclass, workshop)

Sodobna oblika skupinske vadbe, kjer se veličastnost tradicionalne joge preliva z modernimi oblikami in tehnikami množične fitnes vadbe.

FUSION PILATES (workshop)

Pregled pilates tehnik, principov, predstavitev zanimivih vaj in njihova nadgradnja, da spoznamo sporočilo, ki ga Pilates podaja.

FUSION BALANCE (workshop)

xx

BURN BOOTCAMP (workshop)

xx

POWER JUSTFIT (workshop)

xx

Oddajte povpraševanje