Mnenja mojih varovancev, strank, sodelavcev in drugih strokovnjakov iz Slovenije in sveta.

zdravnik specialist

Marko je preprosto zgodba o uspehu! Je neverjeten, fascinanten. Iz nič je ustvaril veliko – pa ne za sebe! Za mesto, za mlade, za vzgojo mladih, za starejše in za njihovo vzdrževanje dobrega počutja ….! Vse izvira iz temelja, ki se mu reče »opravljati delo, ki ga čutiš za svoje poslanstvo«. On svoje delo osebnega trenerja opravlja kot poslanstvo! Je pravi strokovnjak, ki ga krasijo rahločutnost, potrpežljivost, neizprosnost in vztrajnost. Obenem je zmeraj poln pozitivne energije!

Gibanje je postalo moj način življenja. V BODIFITU postajam boljša osebnost!

najstarejša Bodifit članica, bivša balerina

Vem, da Marka večina ljudi opisuje v samih superlativih, a kar je res, je res. Treba mu je priznati vse kakovosti! V vseh svojih letih sem spoznala veliko pedagogov, koreografov (sem bivša balerina) in zato lahko za Marka povsem upravičeno rečem, da je strokovnjak, ki do potankosti obvlada svoje področje dela! Njegove ure so na najvišjem nivoju in so vsakič zelo dobro premišljene in vsebinsko dodelane. Pri njem ima čisto vsak gib svoj pomen, svoj zakaj in zato, vsak gib je zgodba zase. Njegove ure so preprosto fantastične. Popolnost gibov, varna in nadzorovana izvedba, strokovna izpeljava, obenem pa sproščenost, zabava in neizčrpna motivacija! Vsakič znova popolno doživetje!

managing director of Fitnes Akademija, lecturer on College of Sports and Health, fitness professor and the president of Nina's club, director of Fitnes Fest, international presenter of fitness, aerobics, pilates and yoga

Marko je sjajan i izuzetno svestran trener i prezenter i tu ne mislim samo na sve motoričke sposobnosti u raznim fitnes programima (snagu, izdržljivost, koordinaciju, gipkost u pilatesu, yogi, aerobiku, funkcionalnom treningu ...) već i da je i dobar graditelj tima, sjajan metodičar, animator, edukator, psihološki savetnik i neko ko podržava ljude sa kojima radi u svakom smislu, motiviše ih, inspiriše i daje im energiju. Mislim, da je hrabar, da probija granice i sanja velike snove a onda i da ih strpljivo ostvaruje. Vrlo je posvećen poslu i suštinskom kvalitetu kao i suštinskom smislu svega što se radi. Poštuje dogovore, lojalan je i iskren saradnik i prijatelj.  Biti u njegovom društvu i poslovno i privatno je veliko zadovoljstvo i to je za mene najvažnije. Na kratko: Marko je topao, smiren, profesionalan, sposoban, odlučan!

Pilates inštruktor iz Velike Britanije, ki se že več kot 30 let ukvarja s pilatesom, treniral je med drugim pri Pilatesovi učenki Romani Kryzanowski; danes se njegov program (MK PILATES), ki je prispeval k razvoju mednarodnih standardov na področju pilatesa, poučuje v več kot 30 državah po vsem svetu.

I have known Marko since he came to train with me in London in Pilates and I have watched him grow and evolve both as an instructcor and also as a person. He is one of the most positive people I know and has worked very hard to raise the fitness and pilates industry in his country. I am very proud to have worked with him and have him represent my training courses in Slovenia. He truly is professional and also hardworking, Marko is a reliable person, very talented and fun to work with!

članica A-reprezentance v alpskem smučanju, na olimpijskih igrah v Sočiju leta 2014 je v smuku zasedla 10. mesto, v superveleslalomu pa trinajsto; na svetovnem prvenstvu leta 2015 v Vailu je nastopila v štirih disciplinah, najboljša, sedma, je bila v alpski kombinaciji

Za osebni pristop, tj. za program osebnih treningov pri Bodifitu oz. Marku sem se odločila med rehabilitacijo kolena. Kot vrhunska športnica sem hotela nekaj več na področju vadbe za druge, torej napoškodovane dele telesa, ki so potrebovali dober program treninga brez obremenjevanja kolena. Med treningi sem spoznala, da je Marko zelo profesionalen in da izjemno dobro in primerno prilagaja individualne programe treningov konkretni potrebi vsakega posameznika. Enostavno povedano, zelo se spozna na svoje delo in je vsekakor vreden zaupanja. Je velik motivator in pozitivec! Poškodbo sva uspešno sanilarala! S sodelovanjem sem bila zelo zadovoljna, fitnes in včasih tudi kakšno vadbo pa še vedno rada obiskujem!

dr. dent. med.

Na priporočilo prijateljice sem pred dvema letoma stopila do Marka Geršaka. Na njegovo vprašanje, kaj želim, sem z neznansko voljo do spremembe svojega telesa, želje po reševanju bolečin v hrbtenici in pa tudi lastne samozavestne ustvarjalnosti odgovorila, da bi rada shujšala. Od takrat se je začel neusmiljeni »stampedo«, na katerega sem se pripravljala iz dneva v dan. Marko mi je ponudil program pravilnega prehranjevanja v kombinaciji z vadbo. Utemeljila sva osnove za spremembe, ki sem jih morala uveljavljati dosledno po naslednjem režimu: 3x na teden trening z osebnim trenerjem , 1x na teden kardio vadba in vsak dan pravilna prehrana. Redno sem vodila svoj dnevnik prehrane, ki sva ga ob vsakem najinem srečanju analizirala.   Marko kot osebni trener kaže odprtost in neizmerno lastno zadovoljstvo do napredka svojega varovanca. Prilagaja se potrebam in vsakodnevnim časovnim stiskam modernega človeka in na ta način omogoča kontinuiteto vadbe  in ohranjanje doseženega. S trdno voljo in maksimalnim lastnim prispevkom nemalokrat zamaje uhojene poti nezdravega življenja vsakega posameznika ter postavlja osnove za pozitivne spremembe. Med njih sodim tudi sama … Danes sem po zaslugi sistemskega dela z osebnim trenerjem zadovoljna s svojo podobo!

 

Poletje se je bližalo koncu in ugotovila sem, da je skrajni čas, da naredim nekaj zase … Zaželela sem si darilo za rojstni dan, in sicer nekoga, ki me bo prepričal, da lahko z redno telesno vadbo in pravilno prehrano lahko naredim nekaj za svoje telo in posledično tudi dušo. Brskanje po spletu me je pripeljalo do Marka Geršaka. Super! Prvi sestanek je bil uspešen. Uspelo mu je, da je prepričal mojo lenobno plat in začela sva z individualnimi treningi. Kmalu sem ugotovila, da je celo bolj strog, kot so bili vsi učitelji v šolah. Ampak to je edini pristop, ki ga  sprejemam, ker sem sicer zelo nedisciplinirana. Po enem mesecu sva na testiranju ugotovila, da so rezultati zelo dobri in motivacija je postala še večja. Po skoraj enem letu, ki je minilo kot bi mignil in ki je prineslo rezultate, ki so opazni,  je jutranji ritual v fitnesu postal del mojega življenja, za kar sem Marku zelo hvaležna!  Skratka, punce in dame, zelo priporočam, pa čeprav se vam včasih ne da ali mislite, da obstaja kakšna lažja pot. Lažje poti ni in po uri dobrega treninga boste zagotovo polne energije in pozitivizma. Marko hvala!

mr. kineziologije

Marko je jedan od najvećih profesionalaca u svijetu fitnessa koje poznajem. Njegova energija i vizija je inspiracija za sve ljude koji ga poznaju. Uvijek nasmijan, željan napretka, pokretačka snaga koja diže.

 
 

certified pilates teacher&educator, owner of Pilates art studio in Zagreb

Marko is absolutley the best person I have ever met in a fitness world and among this profession we share as collegues. His success and acomplishments in fitness industry are living proof that to be a Great leader within community you created one must be passionate of his profession, generous of passing his knowledge to others and motivated to unselfishly share the experiences with associates. And that is Marko! Our cooperation brought a new ray of light into my professional hemisphere and I truly enjoy every second of being a part of his projects, that I found are at the top level in this region. His enthusiasm, correct professional approach to collegues and projects make me enjoy my job and proffesion even more! I wanna be like Marko! For he is the best proffessional I have ever worked with! Smart, enterprising, reliable, easy and nice to work with!!!

nutritionist, fitness presenter, personal trainer, fitness educator, Adidas ambassador

For 20 years as I know Marko, he showed tremendeous dedication for improvement and education. He really is hungry for knowledge! He doesnʼt settle, he just pushes the boundaries and is fearles at that. I feel we grow together and go in right direction! Marko is a great professional, open person, open-minded person with a strong positive vibes.

lastnica studia Športni studio Nina

Marko ... definitivno strokovnjak na svojem področju! Zelo izkušen in prijazen strokovnjak, ki je pripravljen svoje znanje nesebično razdajati in pomagati. Kljub njegovi zasedenosti si zmeraj vzame čas za človeka, da pomaga, svetuje. Krasi ga njegova odprtost za predloge, za nove ideje in zamisli, ki jih z vztrajnostjo in predanostjo tudi udejanja!

licencirana inštruktorica in prva trenerka Jumping® Fitness in Pound® Rockout vadbenega programa v Sloveniji

Marko = kjer domuje pozitivna energija in želja po doseči (še) več! Je človek širokih obzorij, ki ga krasi "drugačnost", inovativnost, kar razdaja na visokem kakovostnem nivoju. Velik motivator, ki je odkrit in zmeraj nasmejan ter poln pozitivne energije

fitnes instructor, international presenter

The way Marko loves his job is the way he gets love from the people! Marko, keep doing the great job to the fitness industry!! If I had to describe him in just five words, that would be: power, energy, experience, professional, fitness.

diplomirana trenerka fitnesa

Markova energija je neverjetna! Je človeku popolna. Je navdih! Marka poznam in spremljam njegovo delo že vrsto let in neizpodbitno je, da je delaven in vztrajen in je človek, na katerega se lahko zaneseš. Marko le tako naprej!

international presenter, master coach in dance and step aerobics, functional and private coach, lecturer at the Base Training School in Greece

Marko is a visionar! Great friend and a man with a vision, to which he is very dedicated. He is a strong professional that is making everything perfect! That is why he is very successfull at what he does - at his way of life!

owns and manages 5 training clubs in Athens and the most respectful fitness academy in Greece called Base Training, international fitness presenter 

I met Marko last year (in 2015) and we understood each other immediately! He is full of energy, very positive, very good leader and honest person. When he was in Greece at our convention Winter bootcamp 2015 – Base training people loved him, we all were impressed by the strong konowledge he has. He is hard worker and great presenter! He is somenone I could invest to!

fitnes instruktor, fitnes manager, organizator fitness evenata (Beauty & fitness days, Skok ...)

Marko kao prezenter je stručan smiren, konkretan, nenametljivo energičan, bez euforije i na najbolji način prenosi znanje i iskustvo! Kao organizator fitness evenata Marko je vrlo profesionalan, konkretan, s vrlo dobrim organizacijskim sposobnostima.

international presenter

Marko is hard working, passionate in what he does and has a vision. He is a special fusion of fitness and party!

I love him!

photographer

Marko is best person and a really good friend and it is a pleasure to know him. He is amazing job organizer and presenter!

direktor Športnih objektov Maribor

Po operaciji srčne zaklopke, ki jo je vrhunmsko opravil dr. Gorazd Košir s svojo ekipo, sem se odločil spremeniti način življenja in svoje telo spraviti v kondicijo, v formo. Odločitev, s kom in kje bom to opravil, je bila preprosta! Marka in Bodifit sem poznal že od prej in "slišal" za njegovo oz. njihovo kakovost in visok nivo storitev. Tekom skupnih treningov sem spoznal, da je Marko dober karakter, zato vliva sogovorniku zaupanje vanj kot v človeka in strokovnjaka. Marko je izjemno dober na svojem področju! Dejansko se posveti osebi, s katero sodeluje, deluje, trenira. Zanimajo ga vsa področja, ki bi utegnila vplivati na trenažni sistem, na podlagi katerih izdela vrhunski strokovni program povsem prilagojen stranki. Je natančen, umirjen in zanesljiv. Seveda je tudi strog, a le zato, ker želi svojega varovanca dosledno in sistematično pripeljati do cilja.

runs “EUROEDUCATION” (European Fitness School), international presenter

I know Marko since a lot of years from the international fitness scene. He allways travels looking for the last trends of fitness to bring it to his fitness studios and the whole Slovenia ... But this year (2016) was the first time we worked together in his country. It was an absolut highlight!!!! Marko manage the event in a very professional way , but still he is very close to everybody. He is young, dynamique and very determinate to reach goals. I think that the Eurofit fest project is something that will bring a lot of good things to Slovenia, because Marko is doing it with passion, comittment and professionality .

He really is leader, high professional , innovative, passionate and powerfull!

frizer

Ker sem kot frizer pribliožno 10 ur na dan v za telo povsem nezdravi delovni drži, nujno potrebujem vadbo, s pomočjo katere vzdržujem telo, da vzdrži te napore. Moji glavni dejavnosti sta pilates in fitnes. Na osebne trenerje se obrnem, ko potrebujem nasvet strokovnjaka in nov individualni vadbeni program, po katerem treniram. Marko točno ve, katere vaje potrebuje moje telo za nemoteno delovanje v vsakodnevni prisilni drži. Je odličen motivator in predvsem garač, ki vztrajno in predano sledi svojim ciljem in jih udejanja. Marko pooseblja moje dojemanje pojma "fitnes"! Je edini strokovnjak, ki ga poznam in mu sledim že 20 let. Z njegovim znanjem in z njegovo celotno Bodifit ekipo sem popolnoma "fitnes zadovoljen"!

diplomiran ekonomist , inštruktor skupinske fitnes vadbe, Fitnes center Asʼ fit

Marko je človek z jasno določenimi cilji, z veliko pozitivne energije in ogromno znanja, ki ga je zmeraj pripravljen  deliti. Toliko izkušenj in znanja na enem mestu oz. v eni osebi ...! Svojemu poslanstvu, da skuša ljudem pomagati, jih usmeriti na prave tire, spodbujati in iskreno motivirati k boljšemu jutri, je izjemno predan. Ima pristop in način dela z ljudmi, ki si ga lahko marsikdo samo želi.

Z Markom oz. Bodifitom sem se srečal na tečaju za vaditelja individualne fitnes vadbe. Že takrat je nama z bratom ponudil pomoč pri odpiranju najinega centra. Pomagal nama je pri opremljanju fitnesa in kar je pomembnejše – pri programu in načinu dela. Z Bodifitom sodelujem še naprej oz. vedno več, saj je to organizacija, v kateri vedno prejmeš odgovore na vsa svoja vprašanja. Trenutno opravljam Bodifitov tečaj za inštruktorja individualne vadbe (fitnesa). Brez Markove pomoči najino delo ne bi bilo na taki ravni, kot je. Hvala!

diplomirana fizioterapevtka

Sem fizioterapevtka, ki se ukvarja s preventivo. V Bodifitu sem prepoznala društvo, ki deli mojo vizijo širjenja ljubezni do gibanja in zdravega uravnoteženega življenjskega stila med čim širšo populacijo. Prav tako sem tip človeka, ki nenehno išče nove izzive ter priložnosti za nova spoznanja/znanja. Tečaj za Bodifit inštruktorja, ki ga trenutno obiskujem, mi ponuja vse to. In v stikih z Bodifitom sem spoznala tudi Marka in prek njega prepoznala vse kakovosti delovanja te organizacije.

Marko je zahtevna oseba. V prvi vrsti do sebe in tudi do drugih. Natančo vé, kaj hoče in prepozna priložnosti, ki jih marsikdo spregleda. Sicer pa je odprt, zgovoren in dostopen človek, ki je zmeraj odprt za predloge ter inovativnost. Idej mu res zlepa ne zmanjka! Marko = strokovnjak! Njegova strokovnost se najbolj izraža v njegovi širini – užitek je spremljati, kako lahko v treh urah odvodi tri popolnoma različne zvrsti vadbe (Shape Step, Fusion Pilates in Fusion Just fit). Kot vadeči niti za trenutek ne podvomiš v to, da vsako sekundo točno vé, kaj dela in zakaj tako. 

mag. psih., radijska napovedovalka in novinarka

Marko je izjemno priljuden, prijeten in spodbujajoč trener! Strokovnjak, ki obvlada svoje delo. A ne le to - zna ga tudi odlično uporabiti in prilagoditi! Na treningih človek ni vedno najbolj zagnan oz. "delovno" naravnan ... Marko pa res motivira in spodbudi, da stisneš iz sebe vso energijo in opraviš odličen trening! Z veseljem prihajam na vadbo, ki mi je spremenila življenje! Zaupam mu in vem, da sem kljub svojim težavam v pravih rokah!

Samo priporočam lahko izkušnjo osebnega trenerstva z Markom vsem, od začetnikov do vrhunskih športnikov!

specialistka managementa

Marka odlikuje širok nabor teoretičnega znanja in dolgoletne praktične izkušnje s področja vadbe in prehrane. Je realen, iskren in odličen motivator. Strokovnjak, ki te z veliko mero veselja in predanosti vodi do zastavljenih ciljev, ki se odrazijo v boljšem počutju in drugačnem življenjskem slogu – prenovljenem, izboljšanem, skratka bolj kakovostnem življenjskem slogu.

Osebni trener, ki ve kaj dela in v tem neizmerno uživa. Osebni trener, ki je zmeraj nasmejan in poln pozitivne energije. Marko = unikat!

profesionalni športnik v prostem slogu deskanja na snegu (rezultati: 6. mesto na svetovnem pokalu, Quebec Kanada 2016 – slope style; 12. mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala 2016 – slope style)

Moje sodelovanje z Markom se je začelo pred približno petimi leti, ko sem se poškodoval in sem potreboval rehabilitacijo v fitnesu, da sem se vrnil v formo. Po tem »rehabilitacijskem« obdobju sva z Markom uspešno nadgrajevala najin odnos osebnega trenerstva, treninge in posledično mojo formo. Kot profesionalen športnik, ki se ukvarja z zimskim športom, se zavedam, da je vzdrževanje in nadgrajevanje forme v času izven sezone izredno pomembno. Prav tako so izjemnega pomena suhe priprave pred njo. Marko me vedno znova motivira in mi postavlja nove izzive. Je odličen trener in učitelj! Pravi strokovnjak na svojem področju! V vsem času, odkar trenirava skupaj, sem spoznal, da je popolnoma predan svojemu delu, da je človek z zelo dobro vizijo, kar se vidi tudi po rezultatih, ki jih dosega, in energiji, ki jo ob svojem delu ustvarja! Ima enkraten pristop in je odličen motivator!

mednarodni prezenter, manager Lifestyle - Zentrum kluba v Avstriji, kjer je osebni trener ter inštruktor skupinskih vadb

 

Marko is a great fitness presenter and educator. I like that he is so easy going, but still and always keeps high classed professional level. His pilates classes are best pilates classes ever! I know him many years and he really is successfull in fitness branch! Great motivator, honest person and always, really always full, of new ideas and surprises! I love him! Marko, keep on going ...!

nogometašica, ki se je uvrstila na zaključni turnir v ZDA (NCAA), slovenska A-reprezentantka; diplomirala iz Health and human performance (exercise science and wellness) v ZDA

 

Kot nogometašica se zelo dobro zavedam, kako pomemben del treninga za nogometaše predstavlja fitnes. In tam sem spoznala Marka, ki me je presenetil s svojo odprtostjo in dostopnostjo. Je zelo pozitivna oseba z ogromno znanja o fitnesu in osebnem trenerstvu. Tekom treningov sem spoznala, da gre v korak s časom, torej z novostmi, da se njegovo znanje nenehno širi in bogati, kar prenaša tudi na svoje stranke. Je res strokovnjak! Ne le za nas športnike, ki potrebujemo specifične treninge, ampak za vse ljudi. Pomaga lahko vsakomur in se prilagodi in prisluhne vsaki težavi. Vesela sem, da treniram z Markom. Vem, da lahko z njegovo pomočjo zelo napredujem kot nogometašica in bodoča osebna trenerka.

Cestni kolesar, član ekipe Oreca-Greenedge, redno se udeležuje svetovnih prvenstev, kjer posega po prvih mestih v posameznih etapah.

Marko je sproščen, motiviran in prijazen možakar, ki vé, kaj hoče in kaj ljudje potrebujejo za boljše življenje. Je poosebljena energija.

To, da je prava zakladnica znanja o delovanju človeškega telesa, vemo zagotovo prav vsi. Ampak  to, da zna svoje znanje na enostaven način prenesti na ljudi, ki želimo izboljšati svoje sposobnosti ali pa si morda želimo samo boljšega počutja, sem spoznal v prvi uri skupnega treninga! To je vrlina velikih!

Za Bodifit program sem se sprva odločil predvsem s praktičnega vidika – ker je to najbližji fitnes. Po sestanku z Markom pa sem spoznal, da je vizija programa Bodifit mnogo boljša od drugih fitnes centrov. Gre predvsem za način/slog življenja, ki ti ga v vsakdan vpelje Bodifit. Zato sem še posebaj ponosen, da sem lahko član in ambasador te zgodbe!

profesionalna športnica badmintonistka, magistrica informatike, dvakratna udeleženka Olimpijskih iger (2008 v Pekingu, 2012 v Londonu), dobitnica bronaste medalje na Sredozemskih igrah v Mersinu 2013, 10-kratna državna prvakinja

Marko je res zakon! Treningi z njim so čista zmaga. Najbolj mi je všeč njegov profesionalni pristop in njegov zavzet način dela. Žal mi je, da se nisva spoznala že pred 10 leti, ker bi bili moji rezultati zagotovo še boljši in še bolj bleščeči.

Skozi ure treningov z Markom sem ga spoznala kot velikega človeka, ki je preprosto zaljubljen v svoje delo, ki je predan, ki gara, sledi svojim ciljem in dobri viziji. Vrh vsega je korekten in spoštljiv.

Pri badmintonu je še kako pomembna dobra fizična pripravljenost, zato so dodatni treningi v fitnesu nujno potrebni. Z Markom sva na treningih gradila tako na moči kot tudi na eksplozivnosti, stabilizaciji, agilnosti in vzdržljivosti. Zgodilo pa se je nekaj ... Svetoval mi je obiskovanje posebnega vadbenega termina, in sicer joge pilates. Doživela sem preporod! Odprla so se mi nova obzorja razmišljanja o nadzoru nad svojim telesom (stabilizacija in zavedanje svojega centra/cora/jedra telesa). Po tolikih letih vztrajanja v tem športu, urah treningov in kopici tekmovanj sem z Markovo pomočjo »dozorela«, se še bolje spoznala in napredovala! Marko, hvala za vse!

optik

Imam načrt – izgubiti nekaj kilogramov in izboljšati kondicijo, skratka biti v formi! Načrt mi z Markovo pomočjo že zelo lepo uspeva. Delo obeh se obrestuje. Marko opravlja svoje delo absolutno strokovno. Vsaki stranki, res vsaki stranki posebej se posveti, s čimer ji dá vedeti, da mu je mar, da je tu, da pomaga. Marko – človek, za katerega mi nikdar v življenju ne bo žal, da sem ga spoznal!

prof. ped.

Moje želje so podobne željam večine ljudi: imeti več energije, bolj skrbeti za zdravje, vzdrževati oz. dvigniti kondicijo z redno vadbo, ob tem pa seveda paziti na kolena, ohranjati telesno težo. Vendar pa se v primerjavi z večino ljudi zavedam oz. si priznam, da sama nisem tako disciplinirana pri realizaciji teh svojih želj. Zato sem se odločila za delo s trenerjem, zato sem se obrnila na Marka Geršaka. Vsak trening z Markom je dokaz, kako izjemen poznavalec svojega področja je. Vsaka njegova motivacijska beseda, misel pa je dokaz, kako dober poznavalec ljudi je. Kako me zna motivirati, spodbuditi, ko se sploh ne počutim »za akcijo« oz. sem v »manj disciplinirani fazi« ...! Marko je strokovnjak, ki zlepa ne odneha in te vsakič napolni s pozitivno energijo. Ko trening postane užitek!

mag. phil., zaposlena v HR-u, pri mednarodni organizaciji na Dunaju

Moja velika želja je spremeniti način življenja – pomeni se zdravo in uravnoteženo prehranjevati, se v prostem času veliko gibati ter zmanjšati telesno težo. Slednje je še posebej oteženo zaradi težav s ščitnico. Ker sama nisem dosegala željenih rezultatov, sem se obrnila po strokovno pomoč k Marku. Nad sodelovanjem z Markom sem navdušena! Prepričana sem, da lahko z njegovo pomočjo vsak doseže zastavljene cilje. Najino sodelovanje temelji na zaupanju in doslednemu sledenju predpisanih programov. Marko je odličen učitelj in z njegovim delom sem zelo zadovoljna in hkrati navdušena nad njegovo strokovnostjo, predanostjo in energijo. Marko je zaupanja vreden trener, ki je z dušo in telesom predan svojemu poslanstvu – pomagati ljudem izboljšati počutje in kakovost življenja. Njegovemu budnemu očesu ne uide nobena malenkost, noben nepravilen gib. Prav zato je napredek neizogiben in navdušujoč. Marko je strokovnjak in pika!

 

Moj delovnik predstavlja sedeče delo - sedeče delo za računalnikom iz dneva v dan. Težave ob takem delu ne izostanejo. Ko sem se obrnila na Marka je takoj opazil mojo "hibo", to je mojo držo hrbtenice in potencialen problem. Res je strokovnjak! Z njegovimi treningi se je moja drža in iz tega izhajajoči problemi drastično izboljšala. Pozitivec, strokovnjak, motivator, ki je vedno pripravljen pomagati - to je Marko!

univ. dipl. prav.

Na Marka sem se obrnila po operaciji kolena. Z njegovo pomočjo sem koleno sanirala in - ostala. Zelo sem namreč zadovoljna z osebnim pristopom k vadbi, ki mi ga nudi. Prav začutila sem, da mi ustreza, da se bolje počutim. Treningi so vsakič prijetni in stimulativni, k čemur zagotovo pripomore tudi Marko kot trener in osebnost. Priznam - postala sem "zasvojena" z vadbo!

univ. dipl. ekon.

Moja želja je bila pridobiti telesno maso, kar sploh ni tako enostavno, kot je prepričana večina ljudi. V mojem primeru je težko! Zato sem se obrnila na Marka, ki je res strokovnjak na svojem področju. Svojo stranko vzame skrbno pod svoje okrilje, jo obravnava celostno (zares se te trudi spoznati v celoti) in pripravi program povsem prilagojen posamezniku - tvoj individualni program ter nadzoruje in svetuje pri dnevniku prehrane. Rezultati ob vztrajnem in predanem delu niso izostali! Zadovoljna sem! Rezultati se zagotovo dosežejo. Je pa treba poudariti, da je nujno trdo delo obeh: trenerja, ki ti daje nasvete, te motivira, spodbuja, pripravi poseben program, se pogovarja s tabo, ti prisluhne in tebe, ki moraš absolutno sodelovati, se prepustiti nasvetom, redno trenirati in se držati programa. Z Markovo pomočjo mi je uspelo!

vodja gostinstva

Marka poznam že več let, pravzaprav se poznava že iz študentskih let. Res je vrhunski trener in pozitivna oseba. Znanje, ki ga ima res ogromno, odlično prenaša tako na svoje zaposlene, kar je videti ob vsakem obisku katerega od Bodifit centrov, kot tudi na svoje stranke, tj. na vse nas, ki treniramo pod njegovim budnim strokovnim očesom. Je načelen in nepopustljiv – do sebe v prvi vrsti pa tudi do nas. Zato pa imamo rezultate, na katere smo ponosni!

podjetnik

Marko? Pozitiven, nasmejan, prijazen in res zmeraj dobre volje. Super človek, ki je vrh vsega še izjemen strokovnjak, ki je oborožen z večletnimi izkušnjami na področju hujšanja, zdrave prehrane, fitnesa in vodenih vadb. Zaradi vsega tega zavidljivi rezultati ne izostanejo! S tako izkušenim strokovnjakom ob strani so vsi cilji dosegljivi!

študent

Zaradi cerebralne paralize nisem drugačen. Sem enak med enakimi, kar upošteva in spoštuje tudi Marko. Tako me tudi obravnava, kar cenim. Tako je tudi prav! Zato je dober trener, ki zna z ljudmi dobro vzpostaviti oseben odnos.  Je profesionalen, poln energije, odprt in prijazen. Po zaslugi treningov z Markom čutim napredek, opažam in čutim izboljšanje in sem vsakič boljši.

direktorica Zavoda za novodobno izobraževanje

Marko je zelo odprta, komunikativna in dostopna oseba, ki izjemno motivira. Redno obiskujem njegove termine pilatesa. Dejstvo je, da je eden najboljših strokovnjakov inštruktorjev pilatesa, ki sem jih imela možnost spoznati. Zelo zavzet, natančen, precizen. In takšne so tudi njegove ure. Ena sama fuzija energije in popolnih gibov.

univ. dipl. prav.

Marko je zelo motivacijska oseba – zmeraj nasmejan in pozitiven. Imam bolečine v križu. In ker Marko obvlada (dober glas seže v deveto vas), sem se odločila za treninge z njim. Pri vsaki vaji točno ve, kje in kako popraviti mojo držo. Začuti ali pa prebere iz oči (ne vem, a uspe mu), da točno ve, kdaj ne morem več, kdaj imam dovolj oz. kdaj se malo »šparam«, dejansko pa zmorem še. Ker nikoli ne pretirava, so bolečine naslednji dan minimalne in me zgolj prijetno spominjajo na super trening prejšnjega dne. Ker je pravi motivator, te vedno spravi v dobro voljo, obrne na pozitivo ter vlije občutek, da si zase tisti dan res naredil nekaj dobrega.