BODIFIT - My way of life

Bodifit je največja slovenska fitnes organizacija, ki deluje po principu osebnega pristopa, kar pomeni individualno obravnavo vsakega posameznika. Šteje več kot 4000 članov, v njej sodeluje več kot 80 strokovnjakov s področja športa, fitnesa, rekreacije, medicine.

Leto 2000. Zdi se tako daleč, pa vendar čuti tako blizu, ker še zmeraj gradimo, ustvarjamo, se izboljšujemo in sledimo – istemu poslanstvu. Vsekakor smo zelo zadovoljni s prehojeno potjo. Kako tudi ne bi bili, ko pa smo se razvili in zrasli v največjo fitnes organizacijo v Sloveniji in predstavljamo sodoben, utemeljen, strokoven način dela na področju fitnesa, skupinske vadbe, pilatesa, rekreacije. Naš cilj je bil in ostaja enak: izobraževanje in strokovnost. Cilj je torej dolgoročno delo z vadečimi, ki jih želimo navaditi, da je vadba oz. redna rekreacija dolgoročna naložba vase in ne zgolj modna muha. Prav zato se je je smiselno lotiti odgovorno, kar pomeni sodelovati s strokovnjakom na tem področju. Sodelovanje osebnega trenerja z drugimi strokovnjaki zagotavlja celosten pristop do stranke, pomeni, da stranki pomagamo do celostne podobe aktivnega uravnoteženega življenja.

Vsekakor želimo v prihodnje biti še boljši, odpreti še več centrov in na ta način pomagati še več ljudem do boljšega fit počutja, hkrati pa seveda slediti osnovnim načelom, temeljem, ki smo jih postavili davnega leta 2000, in to so strokovnost, kakovost in posluh ter celostna skrb za vadeče.

Bodifit - my way of life Bodifit program Bodifit program

 

Bodifit program

 

Povezava do spletne strani: